persoonlijke recepten van Nadia zelf, geïnspireerd op de Marokkaanse ingrediënten en smaken
Haar culinaire roadtrip levert prachtige fotografie, nostalgische verhalen en een dosis aan bijzondere gerechten op; van zelfgebakken tritt tot een smaakvolle chorba van voorjaarsgroenten. Dit alles aangevuld met persoonlijke recepten van Nadia zelf, geïnspireerd op de Marokkaanse ingrediënten en smaken. Henna Hanina is de opvolger van het bekroonde Melk & Dadels.
een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken
Henna Hanina
Culinaire roadtrip door Marokko – het land van mijn grootmoeder
Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna Hanina – wat vrij vertaald “lieve oma’ betekent – een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken.
Colofon
Tekst & receptuur © Nadia Zerouali, Reis- en sfeerfotografie en coverfoto achterzijde: Karima Maruan, Gerechtfotografie en coverfoto voorzijde: Saskia van Osnabrugge, Styling gerechtfotografie: Jan Willem van Riel, Culinaire styling: Nadia Zerouali, Vormgeving: Jelle F. Post, Algemene redactie: Hassnae Bouazza, Dit boek kwam tot stand in samenwerking met ROSE STORIES. ISBN 978 90 388 0695 2