Logo Jelle F. Post
Een Taal-Kit vol taalplezier, vol opdrachten, uitdagingen en ingangen

Taalkit

Dit is een taalkit

Concept: Anne Graswinckel
Vormgeving en illustraties (fotografie): Jelle F. Post
Een uitgave van Lân fan taal.

Een Taal-Kit vol taalplezier, vol opdrachten, uitdagingen en ingangen om met kinderen, jongeren, studenten, vrienden en vriendinnen te talen, ver-talen, te ver-tellen. te ver-woorden en te ver-beelden.

Een educatief voorzetje vol taalplezier

Taalkit

2018! Leeuwarden en Friesland zijn culturele hoofdstad van Europa. Samen met partners, kunstenaars en wetenschappers bouwt Lân fan taal aan een prachtig taalfestival in 2018, voortkomend uit de ambitie van onze meertalige provincie. Wat nemen we – als mienskip- mee naar de toekomst en welke rol kan taal en meertaligheid spelen in de grote en snelle veranderingen in de wereld? Lân fan taal geeft vast een educatief voorzetje vol taalplezier.

Omdat plezier de ingang is tot meer willen. Meer plezier, meer diepgang, meer-talig.

Taalkit

Een Taal-Kit vol taalplezier, vol opdrachten, uitdagingen en ingangen om met kinderen, jongeren, studenten, vrienden en vriendinnen te talen, ver-talen, te ver-tellen. te ver-woorden en te ver-beelden. De methode? We onderzoeken, spelen en verhalen.

 

Met taal druk je uit wie je bent, de cultuur verbindt je met je omgeving en kunst laat je anders denken

Taalkit

We onderzoeken taal door een verbinding te maken tussen taal, kunst en cultuur. Met taal druk je uit wie je bent, de cultuur verbindt je met je omgeving en kunst laat je anders denken. Wat gebeurt er op het snijvlak van deze drie grootheden

«