Logo Jelle F. Post
De Z Store is een onderdeel van de bijzondere winkels van organisatie 826 National, een initiatief van Dave Eggers

Z Store Amsterdam

(onder constructie)
HUISSTIJL/IDENTITEIT
,  Z Store (winkelconcept) van Noordje, 2016-heden.

De Z-Store in Amsterdam-Noord. De winkel is onderdeel van Noordjes schrijflab en is bestemd voor superhelden en geheime detectives. En zoals dat nu eenmaal gaat met superhelden en detectives, is hier niets wat het lijkt.

Het beeldmerk van de Z Store

Met de Z Store in Noord voegt Noordje zich in een illuster rijtje bijzondere winkels van de internationale organisatie 826 national, een initiatief van de Amerikaanse schrijver Dave Eggers

Z Store Amsterdam

Met de Z Store in Noord voegt Noordje zich in een illuster rijtje bijzondere winkels van de internationale organisatie 826 national, een initiatief van de Amerikaanse schrijver Dave Eggers. Die organisatie zet wereldwijd schrijflabs op om jongeren uit achterstandswijken te inspireren om verhalen te schrijven en te illustreren. Bij die schrijflabs zit altijd een vreemde winkel om de fantasie te prikkelen: zo is er een Piratenwinkel in San Francisco, een Monster Supplystore in London, en een Alien Store in Stockholm.

wand-illustratie

Noordje organiseert kunst -en taalprojecten in Amsterdam

Z Store Amsterdam

Noordje organiseert kunst -en taalprojecten op school en in de wijk voor kinderen en jongeren van 6-18 jaar in Amsterdam Noord. Het gebouw van Noordje heet Kazerne Z en in dit gebouw vind je Noordjes Letterkabinet, waar verhalen worden geschreven en schoolwerk wordt gemaakt.

Serie van ansichtkaarten voor de Z-Store

Verpakkingsmateriaal voor de producten van de Z Store

«